Новини

У Діпло та тринідадської королеви краси народився син

30 марта 2020

Схоже, Діпло став батьком трьох дітей. Подейкують, у продюсера звукозапису та діджея й тринідадської королеви краси Джевон Кінґ народився хлопчик.

Діпло поки не коментує цю звістку. Однак Джевон підтвердила: вона 20-го березня привела у світ хлопчика на ім’я Пейс. Міс Усесвіт Тринідад і Тобаго 2014 також зафіксувала перебіг вагітності у своїй обліківці, хоча ніколи не повідомляла, хто тато дитини.

У допис із анонсом вагітності модель додала знімок, на якому погладжує свій округлий живіт. Коментар до знімка Кінґ залишила такий:

«Мене так нажахав мій 30-річний ювілей цього року! Я поглянула на своє життя і другим, про що я подумала, було моє досягнення».

Породілля продовжила:

«Я подумала про свої особисті цілі, яких прагнула досягнути, але ще не досягла. Мама завжди говорила мені, що «усе стане на свої місця, щойно прийде слушний час». Людоньки, це сталося! Відчуття, як ти зростаєш у мені, викликає відчуття неймовірної довершеності. Я вже так тебе люблю. Я не можу дочекатися, коли триматиму тебе, пахнутиму тобою й любитиму безумовно. Зазвичай я зосереджена на своєму дні народження, але цього року інше зосередження: ми святкуємо твою появу!»

Раніше в Діпло з’явилися Локетт і Лейзер, яких артист поділяє зі своєю колишньою дівчиною Кетлін Локгарт.

Пара почала зустрічатися і обзавелася первістком 2010 року. В інтерв’ю Діпло зазначив, що вони «не планували дітей», але «не могли просити кращої людини, із якою житимуть». Пара розбіглася рік потому, одначе заради сина залишалася на зв’язку. 2014 року, хоч вони й розлучилися, Локгарт народила їхнє друге чадо.