Новини

У новому кліпі учасники «Время и Стекло» в’їжджають у цегляну стіну та наколюють масті

14 декабря 2018

Виконавці представили кліп на «Песню про лицо». За сюжетом ролика від режисера Леоніда Колосовського (постійно працює з гуртом, для котрого екранізував «На Стиле», «Навернопотомучто» й інші треки), Позитив і Дорофєєва вирішують заїхати на вечірку не через нормальний вхід, а таранять червоним автомобілем цегляну стіну. Відтак у кліпі на майже три з половиною хвилини виконавці стрічаються зі своєю аудиторією, яку змушують танцювати фантастичними енергетичними викидами.

«Вийшла історія про двох людей, які заряджають усіх навколо своїми енергією та настроєм. Ми перетворилися на зухвалих музичних супергероїв нового покоління», – розповіла про ролик чоловіча половина дуету Позитив.

Тим часом Надя Дорофєєва зазначила: «Ми змінюємося й бажаємо створювати музику, яка розгойдує нас самих! Група «Время и Стекло» відчуває себе по-іншому внутрішньо, і це відбивається на наших образах. Після перегляду кліпу всі зрозуміють, як потрібно рухатися під цей трек».

Творець відео Леонід Колосовський додав: «Настав час трансформацій. Змінилася музика «Время и Стекло», їхнє сприйняття світу та стиль. Це відбилося і на відеоряді. Непростий проект зі сценарієм, який змінювали чотири рази, тримісячною підготовкою, масштабним кастингом і пошуками локації з відповідними технічними вимогами. Підсумок – чотириста осіб із унікальним стилем у кадрі й трансформація знімального майданчика в гараж, тату-салон і місце вечірки».

Про стиль артистів подбала Соня Солтес. Хореографію очолив Artem Spitfire.

За дві години після прем’єри кліп зібрав понад сто п’ятдесят тисяч переглядів, тринадцять тисяч уподобань і тисячу вісімсот несхвалень. Показники стрімко зростають.