Новини

У новому відео Леді Ґаґа й Аріана Ґранде стали погодними пані

27 мая 2020

Леді Ґаґа й Аріана Ґранде долучилися до метеорології.

У свіжому ролику на хвилину і п’ятнадцять секунд вони представлені як «Погодні пані з Хроматики/The Chromatica Weather Girls». За сюжетом, артистки повідомляють про зливи зі своїх осель у Лос-Анджелесі та Беверлі-Гіллз. Обидві тримають парасольки, оскільки їх заливає дощем. При цьому глядачі бачать, як виконавиць поливають зі шлангів.

«Ще вчора все було красиво, але, ого, як сьогодні все змінилося, – каже Ґаґа голосом ведучої новин. – Сьогодні ллє дощ. Ми геть змокли. І хоча дехто скаржиться на недавню зливу, ми хотіли б відсвяткувати дощ».

«Лий на мене, цунамі! Вода, наче страждання, але люди досі ходять», – відповідає Ґранде, пославшись на рядок із пісні «Rain on Me».

«Твоя правда, Аріано! – мовила Ґаґа. – Світ підвівся разом у вияві доброти, щоб відсвяткувати дощ, який так відчайдушно потрібен світові, щоб утамувати спрагу Землі».

«Rain On Me» – другий сингл із майбутнього альбому Леді Ґаґи «Chromatica», який повинен вийти цієї п’ятниці (29-го травня). На початку цього року вона видала головний сингл «Stupid Love» із диска.

Разом із Ґранде, згідно з офіційним треклістом, в альбомі будуть представлені кейпоп-гурт BLACKPINK й Елтон Джон.