Новини

У Ріанни назбиралося понад півтисячі пісень для майбутнього денсхол-альбому

23 июля 2018

Раніше цього року Ріанна згадала про можливість видання реґіцентричного альбому. Нарешті виринули подробиці цього проекту, а також звістка про те, що барбадоська красуня потішить фанів додатковою платівкою.

Як повідомляє «Rolling Stone», Рірі наразі працює над двома різними студійниками. Ідеться про денсхол-альбом та поп-запис. У першому, який видадуть посередництвом «Roc Nation», приділено увагу карибському корінню співачки, а також він приправлий денсхолом. Робота над альбомом кипить майже півтора року.

Список потенційних співавторів включає американський дует R. City (працював із Ріанною та Бейонсе Ноулз), Стівена «Di Genius» Макґреґора (об’єднував зусилля з Vybz Kartel і Шоном Полом), Лінтона «TJ Records» Вайта, Рікі Блайза та ветерана денсхолу – продюсера Supa Dups (створив Дрейковий трек «Too Good»).

«Команда Ріанни, це правда, має півтисячі записів для цього проекту, які створені з різними продюсерами й авторами, – поділився з сайтом один із продюсерів. – Вони оберуть лише десять композицій. Усе це наполегливо зписували та старалися зберігати в таємниці протягом півтора року. Я літав до Маямі, літав до Лос-Анджелеса, безперервно готуючи записи для цього проекту».

«Кожен артист, кожен продюсер, кожен автор пісень на Ямайці, або з Ямайки,  залучений до створення Ріанниного альбому», – додало інше джерело, посвячене у створення проекту.

Тим часом поп-альбом артистки готували такі нинішні хітмейкери, як Boi-1da і Skrillex.

Дату прибуття обох альбомів поки не оголосили, і неясно, чи видаватиме Ріанна їх одночасно.