Новини

Учасників майбутнього кліпу Бейонсе вирішила відібрати за кольором шкіри

1 ноября 2019

38-річна виконавиця готує візуальне втілення композиції «Brown Skin Girl», узятої з її найсвіжішого релізу «The Lion King: The Gift». Локаціями для знімань кліпу має стати ряд садиб на півдні Лондона. Ідеться, зокрема, про місцини в Кетфорді та Темзаміді. Членів команди Бей помітили поблизу в’язниці в останньому з вищезгаданих районів міста 31-го жовтня, повідомляє британська газета «Daily Mail».

Як повідомляють, кастингова команда Бейонс Ноулз запросила «чорних і коричневих людей різних культур, національностей, етносів, статі та віку» прийти на знімання. Джерело розповіло для публікації: «Бейонсе бажала, щоб цей ролик по-справжньому відображав суть пісні».

«Вона могла звернутися до Наомі Кемпбелл і Люпіти Ніонґо, але їй забаглося, щоб уперед вийшли звичайні люди та розповіли свої історії. Її команда з кастингу закликала подавати заявки різним за структурою сім’ям, включаючи змішані шлюби, батьків-одинаків, – продовжив інсайдер. – Тренованих акторів і танцюристів також запросили, але головна увага приділяється демонстрації різноманітних форм тіла та віку, починаючи з шести місяців до літніх».

Знімання, за словами інформаторів, розпочалися сьогодні в Лондоні, але сама Бейонсе поки залучена тільки в тій частині, яку екранізують в США.

Режисеркою кліпу стала Дженн Нкіру, котра допомогла візуалізувати Бейонсе та її чоловікові Джеєві Зі пісню «Apes**t».

До запису «Brown Skin Girl» долучилися SAINt JHN, Wizkid і семирічна донька подружжя Картерів Блю Айві.