Новини

Учасниці Little Mix провели шанувальникам караоке-вечірку

17 октября 2018

Виконавиці запросили тридцятьох британських користувачів Спотіфаю, які неодноразово прослуховували треки Little Mix на ресурсі. Локацією для особливої вечірки став один із івент-центрів у столиці Великобританії. Під час події учасниці дівочого гурту заспівали разом із фанами новий трек «Woman Like Me», а також деякі найпопулярніші свої композиції, серед яких – і «Black Magic».

Один із запрошених, Перрі О’Брі, виклав у Ютюбі фрагменти заходу. На них Перрі Едвардс, Джесі Нельсон, Джейд Терлуолл і Лі-Енн Піннок п’ють коктейлі, танцюють і співають із гостями.

У якусь мить Перрі, одягнена в білий костюм, піддалася ґруву. Вона повела шанувальників на танцмайданчик і виконала «Change Your Life».

«Woman Like Me» – сумісна композиція Little Mix і Нікі Мінаж. Джессі раніше розповіла на радіо, що гурт тривалий час мріяв про співпрацю з колегою, і ось їхня мрія нарешті збулася.

«Ми прагнули працю вати із цією жінкою десь сім років. Відтоді, як виник наш гурт, ми одержимі нею, – поділилася виконавиця. – У кожному інтерв’ю ми повторювали, що хочемо з нею працювати. І нині це нарешті сталося. Таке відчуття, що тепер – ідеальний час для цього».

Ґьолзбенд завершує запис нового альбому. Джессі пообіцяла, що він буде дуже відрізнятися від їхнього попереднього матеріалу. Коли співачки видадуть і як назвуть диск, поки невідомо.