Новини

Уже точно? Каньє Вест підтвердив видання диска «Jesus Is King» цієї п’ятниці

21 октября 2019

Чоловік Кім Кардашіан, схоже, підтвердив прибуття чергового альбому після низки затримок. Наступник альбому «Ye» мав дістатися публіці ще 27-го вересня. Потім Кім розповіла про перенесення прем’єри на 29-те вересня, але заплановане так і не сталося.

Раніше репер поділився треклістом збірки та її фрагментами під час своїх недільних служб. Нині він показав у твіттері знімок синього вінілу з назвою альбому.

Це відбулося після того, як Каньє вперше розкрив дату випуску під час заходу «Jesus Is King: A Kanye West Experience» в Університеті Джорджа Вашингтона.

Артист, як повідомляли, сказав присутнім, що альбом затримали, бо він «робить його ліпшим для всіх».

Реліз збігається з прем’єрою однойменного фільму в аймакс-форматі.

Може, затримки пов’язані й із тим, що репер став більш релігійним? Пастор Адам Тайсон розповів під час інтерв’ю в «Apologia Studios», що Вест якось майже геть відмовився від репування, оскільки вважав, що жанр погано вплине на його християнську віру.

«Одного разу він сказав мені, що не збирається на реп. Я поцікавився: «Чому ні?» Він продовжив: «Ну, це диявольська музика». Я сказав: «Гей, чоловіче. Реп – це жанр. Ти можеш репувати для Бога». Я думаю, що він уже трохи про це думав, але я просто запевнив його: «Гей, брате. Я думаю, що тобі потрібно задіювати свої таланти, які тобі дав Бог, і використовувати цю платформу для Бога», – мовив Адам.