Новини

Памела Андерсон відвідала Паризький тиждень моди

21 сентября 2017

Стрази, мереживо та вишивка в колекціях Елі Сааба настільки ж постійні, як і проблеми із законом у житті Ліндсей Лохан. Ліванський дизайнер показав колекцію сезону «Весна-літо 2014» на Тижні моди в Парижі. Цілком прогнозованою стала поява на подіумі довжини максі, брюк із високою талією та квіткового принту. Більшість суконь від Сааба ми вже невдовзі побачимо на червоних доріжках усього світу. Адже модельєр вважається головним виробником вечірнього вбрання для знаменитостей.

Елі Сааб, дизайнер: «Ми назвали колекцію «Мереживний сад» тому, що під час її створення я думав про англійські сади, де повно магнолій і троянд. Ось так ми й обирали палітру кольорів для колекції. А загалом мені подобається робити одяг для жіночних жінок, я люблю підкреслювати жіночі форми. Красивий силует із вигинами – це те, що надихає і мотивує мене».

А от корінну британку Вів’єн  Вествуд не надто вражають ніжні англійські квіти. Засновниця панк-стилю в моді показала колекцію, сповнену бунтівного духу. Здавалося, на подіумі змішалося все: сукні-туніки, міні-шорти, плетені гольфи, прозорі комбінації, брюки-галіфе та лаврові вінки на головах моделей. Такий мікс не здивував шанувальників творчості Вествуд, серед яких була й секс-символ дев’яностих Памела Андерсон.

Памела Андерсон, акторка: «Не можу назватися дуже модною особою. Звичайно, я слідкую за тенденціями і, зокрема, за тим, що робить Вів’єн. Але в її колекціях мене більше приваблюють ідеї, які вона намагається донести, наприклад, боротьба з глобальним потеплінням чи за права жінок».