Новини

Перед звітами про смерть Честера Беннінґтона гурт Linkin Park представив новий кліп

21 сентября 2017

Свіже відео Linkin Park на трек «Talking to Myself» може послужити прощанням-присвятою Честерові Беннінґтону. Колектив представив кліп на своєму офіційному відеохостинг-каналі за кілька годин до повідомлення про самогубство вокаліста.

Зніманнями керував режисер Марк Фіоре. Камера слідувала за учасниками Linkin Park під час європейського туру. У відеоряді відображено, як артисти проводили час за лаштунками під час сумісної мандрівки, як вони спілкувалися. Також до кадру потрапили пристрасні шанувальники, котрі відвідували концерти LP.

Честер став головною зіркою ролика. Його можна побачити на сцені, за співом у студії та під час узаємодії з аудиторією. В одній зворушливій сцені видно, як співак радісно спілкується зі своїми шанувальниками за межами концертного майданчика.

 

«Talking to Myself» – це особиста пісня, у котрій Честер відобразив точку зору власної дружини Талінди Бентлі.

Фани неймовірно засмучені через раптову смерть артиста. «Боляче усвідомлювати, що сьогодні ми втратили легенду. Його музика допомогла мені вибратися з депресії, вона була моїм шляхом до життя й узагалі до всього, мені було лише дванадцять, коли в моїх навушниках уперше пролунала «In the End», і після того до цього гурту виникла любов. Дійсно сумуватиму за тобою»; «Коли виринула новина про його смерть, це шокувало й розбило моє серце. Спочивай із миром, Честере» – видніється серед коментарів на Ютьюбі.

Як повідомляється, Честер Беннінґтон наклав на себе руки в приватній лос-анджелеській резиденції. Йому був 41 рік.