Новини

Періс Гілтон відзначила день народження Майкла Джексона неопублікованою світлиною з попкоролем

30 августа 2019

Періс Гілтон долучилася до людей, які вчора вшанували Майкла Джексона. 29-го серпня йому міг виповнитися шістдесят один рік. З нагоди дня народження попкороля Періс виклала в інстаграмі знімок, який донедавна мало хто бачив. На ньому видно Гітон, членів її родини, а також виконавця.

Світлину зняли в дитинстві нині 38-річної знаменитості. Світська левиця, що стала діджейкою, постає на знімку в біло-червоному вбранні. Відповідною до одягу стрічкою підв’язане її волосся.

Поряд із Періс стоїть її сестра Нікі Гілтон. Майкл розмістився між батьками Періс, які сяють усмішками.

«Щасливого дня народження, Майкле Джексоне! Люблю та сумую за тобою», – написала білявка поруч зі знімком, який на момент публікації цієї новини уподобали понад шістсот тисяч користувачів.

Сім’я Періс була з Майклом близькою ще до її народження. Мати співачки Кеті та гітмекер «Heal the World» міцно дружили, коли відвідували одну школу. Про цю дружбу в інтерв’ю з Пірсом Морґаном ще в травні 2011 року Кеті сказала:

«Ми зустрілися, коли мені було тринадцять, а йому чотирнадцять, і розвивали дружбу та взаємозв’язок протягом багатьох років. І ми завжди підтримували контакт».

Ненька Періс Гілтон також пригадала «чудовий час», який вони провели разом із Майклом. Колись, наприклад, колись Майкл приїхав до Нью-Йорка, щоб завітати до її нового будинку. А ще вона ніколи не проґавлювала його концертів. Покійний король естради навіть приїхав відвідати Кеті, коли та народила Періс.

«Просто перед смертю він був у готелі в Лос-Анджелесі, де ми жили, коли ремонтували будинок. Він мешкав там близько трьох-чотирьох місяців. Знаєте, ми тоді провели чудовий час», – пригадала Кеті.