Новини

Періс Гілтон загубила на вечірці заручальну каблучку вартістю у два мільйони доларів

26 марта 2018

Періс Гілтон так танцювала й розважалася, що втратила коштовну каблучку. З’явилася звістка, що спадкоємиця готельного бізнесу втратила прикрасу на вечірці в нічному клубі Маямі. Сталося це 23-го березня під час гуляння до самого ранку.

За інформацією «Page Six», світська левиця запанікувала, коли помітила відсутність ювелірного виробу. Очевидець розповів сайту: «Періс танцювала, рухаючи руками, і раптом її гігантська каблучка вилетіла. Її охопила справжня паніка, оскільки місце проведення заходу було заповнене людьми й там було дуже темно. Це було перед світанком, і коїлося справжнє божевілля».

Кріс Зілка, наречений Періс, був поруч. Він заходився допомагати з пошуками у VIP-секції клубу. Урешті-решт наречений віднайшов ювелірний виріб у відерці з льодом на столі, поруч із яким розважалася його кохана. Поки Кріс був зайнятий справою, залита слізьми знаменитість нервово очікувала.

«Там була шалена штовханина з усіма, хто її шукав. Люди повзали по підлозі, під столами, під чужими ногами та під сидіннями. Дивовижно, що вони знайшли каблучку у відерці з льодом на столі поруч, – зазначив свідок. – Уже диво, що їм навіть удалося побачити цей величезний діамант у відерці з льодом. Періс заплакала з полегшенням, коли повернула прикрасу на свій палець».

Після звісток ЗМІ Гілтон підтвердила «Page Six» випадок із прикрасою. Вона назвала інцидент одним із найжахливіших моментів у її житті. Іще вона додала, що була спустошена.

«Я думала, що в місці з такою кількістю людей нам не вдасться його знайти», – розказала знаменитість. – Кільце було настільки важким і великим, що, коли я танцювала, воно буквально вилетіло з мого пальця у льодове відерце через кілька столів. Слава Богу, що якимось дивом мій наречений знайшов його, перш ніж це зробив хтось інший, і, швидше за все, не повернув би. Я така щаслива! Дякую Богу! У мене чудова карма!