Новини

Періс повернеться на музичну сцену

21 сентября 2017

Після шестирічної перерви Періс Хілтон записала другий студійник, що з’явиться в продажу вже впродовж кількох місяців. Над платівкою білявка працювала одразу з кількома популярними колективами. Зокрема, диск прикрасить спільна композиція, створена разом із гуртом «LMFAO».

Після шести років мовчання Періс Хілтон повертається на музичну стезю. Білявка, яка прославилася не тільки навичками моделі й телеведучої, а й проблемним досвідом автомобіліста, видасть нову платівку. Як заявила Періс, альбом вона збиралася випустити влітку. Втім, знаменитості так кортить поділитися свіжим репертуаром із слухачами, що презентація диска відбудеться найближчими місяцями. Матеріал для альбому майже готовий. У студії звукозапису зірка працювала з «LMFAO» — одним із найпопулярніших нині колективів танцювальної музики.

З гуртом спадкоємицю готельного бізнесу Хілтонів пов’язують мало не родинні стосунки. Зірка розповіла, що дружить з учасником колективу Редфу ще змалечку. Батьки зірок часто влаштовували спільні посиденьки. Також в альбомі буде композиція, записана з DJ Afrojack. Новий диск, назву для якого зірка досі не вигадала, буде цілковито відрізнятися від попереднього студійника «Paris». За словами білявки, у збірці переважатимуть танцювальні композиції, що лунають здебільшого в клубах.