Новини

Під час концерту в Ірландії Ріанна була в сльозах

21 сентября 2017

Співачку зворушили тисячі глядачів, які завітали на концерт у Дубліні. Вона вийшла на сцену з півгодинним запізненням і заплакала, поки виконувала пісню. На деяких відео, знятих і викладених присутніми, Рірі виконє «Love the Way You Lie», а по ній починають текти сльози. Саме в той момент, коли велелюдна аудиторія починає підспівувати. Упродовж пісні виконавиця кілька разів брала паузу, щоб витерти сльози. Публіка ж не припиняла підспівувати.

 

Чимало шанувальників артистки висловили в соцмережах занепокоєння з приводу емоційного стану Ріанни. «Вона плаче в Дубліні під час Love The Way You Lie, я теж у сльозах. Що сталося, кохана?», – написав користувач Твіттера. «Я так сильно люблю Ріанну, сподіваюся в неї все гаразд. Сподіваюся, вона правильно харчується і що моя ніжна пелюсточка більше не плакатиме», – написав інший.

Сама ж артистка запевнила шанувальників, що в неї все добре, і подякувала публіці за незабутній момент. «Я знаю лише один у своєму житті випадок, коли люди підспівували так гучно, що зливалися в один голос. Це було в Ірландії, у Дубліні. Дякую вам дуже», – процитувало співачку видання «The Sun».