Новини

Пінк більше не ділитиметься знімками своїх дітей у соцмережах

22 апреля 2019

Минулого місяця (19-го березня) виконавиця «Trouble» виклала на фотохостингу свій знімок із дворічним сином Джеймсоном і семирічною дочкою Віллов. Сім’я спостерігала за пеліканом.

Джеймсон був оголений нижче пояса, тож виднілися геніталії малюка. За цю світлину виконавицю розкритикували, через це вона вирішила більше не розповсюджувати знімки зі своїми дітьми.

«Я знаю, що є два боки медалі. Й один із них я навіть не помічала, не розглядала зображення з такого ракурсу. Погляну, а там – пелікан, що прилетів. Він провів із нами дві години, і це було неймовірно. У мене є дворічний малюк, дворічні не люблять носити мокрий підгузок для плавання і, мабуть, у якусь мить він його зняв… Ми живемо на фермі, вони там іноді ходять голими. Я теж часом гола!» – сказала співачка під час розмови з телеведучою Еллен Дедженеріс.

Пінк, чиє справжнє ім’я Аліша Бет Мур, додала, що в коментарях її називали поганою матір’ю й хтось навіть погрожував нацькувати не неї соцпрацівників. Інцидент змусив артистку переоцінити те, для чого вона використовує свої сторінки в Інтернеті.

«Я плакала, я так гірко плакала після того, бо мені так подобається показувати свою сім’ю. Це найвеличніші моменти в моєму житті. Я пишаюся своїми дітьми більше, ніж усім, що я коли-небудь робила, і я просто більше не буду ними ділитися. Я не бажаю цього робити. Я більше не публікую знімки з ними. І я розумію, чому люди кажуть: «Ти маєш бути обережнішою, бо ти – на очах публіки, і ти маєш думати про це». І вони мають рацію, але в онлайн-спілкуванні є й хороше», – зазначила 39-річна співачка.

Окрім того, Пінк пригадала нещодавнє повідомлення від послідовника, у якому той зазначив, що слово «циган» має принизливі конотації, тож тепер вона «редагує» свій словниковий запас.

До речі, користувачі раніше повчали й чоловіка Пінк.