Новини

Після повідомлення про перерву у виступах Брітні Спірс припинила роботу над новим альбомом

11 января 2019

Брітні Спірс призупинила готування наступного лонгплея, оскільки їй потрібен вільний від студій і сцен час, щоб зосередитися на хворому татові.

Поп-зірка нещодавно повідомила, що здійснить перерву. Це означає, вона відкладе нове резидентство в Лас-Вегасі. Тепер джерело з менеджерського оточення Брітні розповіло «Variety»: новий альбом із продюсером Джастіном Трантером також опинився на паузі.

«Усе зависло, доки (її батьку) Джеймі не стане ліпше, – мовив інсадер. – Але щойно це відбудеться, вона продовжить роботу над альбомом із Джастіном. Нині співачка виділила певний час на вирішення сімейних питань».

Альбом Спірс стане наступником її платівки «Glory» за 2016-й.

4-го січня Брітні раптово відмовилася від планів повернутися на сцену в Лас-Вегасі. Це сталося після того, як артистка дізналася, що її батько оговтується після загрози життю. Як пізніше зазначили представники знаменитості, наприкінці 2018-го Джеймі зазнав розриву товстої кишки й пройшов операцію.

Гітмейкерка «Toxic» була зайнята підготовкою до шоу «Britney: Domination», яке мало тривати з лютого по серпень 2019-го, але в п’ятницю вона написала в соцмережі про початок невизначеної паузи, під час котрої зосередитися на сімейних справах.

«Я з нетерпінням чекаю цього шоу й побачення з усіма вами цього року, тож це рішення розбиває мені серце, – звернулася співачка до шанувальників. – Важливо ставити свою сім’ю на перший план… і я мала так учинити. Кілька місяців тому мого батька шпиталізували й він ледь не помер. Ми всі так удячні, що він живий, але в нього попереду – тривалий шлях, і мені довелося прийняти важке рішення, щоб у цей час приділити увагу та енергію родині. Я ціную ваші молитви та виказану нам підтримку».