Новини

Піт Догерті видав нове відео

21 сентября 2017

Цю пісню виконавець присвятив своїй подрузі – Емі Вайнхаус. Композиція також була видана в підтримку фонду покійної співачки, до якого надходитимуть усі прибутки з реалізації синглу. Трек «Flags Of The Old Regime» доступний на семидюймовому вінілі та в цифровому варіанті.

Зніманням кліпу на пісню керувала режисер Катя де Відас, а сама екранізація відбувалася на «Karma Sound Studios» в Таїланді. 22 і 23 лютого Пітер відіграє чотири концерти (по два за ніч), квитки на які повністю розпродали.

 

Продюсером «Flags Of The Old Regime» став Стівен Стріт. До створення композиції також долучилися басист Дрю МакКоннелл із Babyshambles, барабанщик Джеймі Моррісон, клавішник Стівен Лардж. Стівен Стріт також зіграв на акустичній гітарі та перкусії. Струнну секцію аранжував Джон Меткалф з Durutti Column.

«Фонд Емі Вайнхаус» створений з метою запобігання наркотичній та алкогольній залежності серед молоді. Він також підтримує вразливих і знедолених молодих людей, допомагає їм реалізуватися.

Що стосується Піта Догерті, то як член Libertines він видав два альбоми – «Up The Bracket» (2002) і «The Libertines» (2004). У складі Babyshambles він видав три платівки – «Down In Albion» (2005) «Shotter’s Nation» (2007) і «Sequel To The Prequel» (2013). 2009 року виконавець оприлюднив свій соло-альбом «Grace/Wastelands», а ще, 2007 і 2014 року видав дві книжки – «The Books Of Albion» і «From Albion To Shangri-La».