Новини

Пол Маккартні повернувся на сцену після тривалої хвороби

21 сентября 2017

Колишній «бітл» змусив добряче понервувати своїх фанів. Музикант підхопив інфекцію та сильно захворів, внаслідок чого був змушений скасувати японську частину світового турне та частково – американську. І ось, нарешті, Маккартні знову продемонстрував чудову музичну та фізичну форму.

П’ятого липня співак відіграв тригодинний концерт у Нью-Йорку, під час якого виконав хіти з репертуару своїх попередніх гуртів – The Beatles та Wings, а також добірку речей із сольної творчості. За свідченням очевидців, Пол був у чудовому гуморі та постійно жартував. Так, побачивши у натовпі дівчину, яка тримає плакат із написом, що її хлопець не одружиться із нею доки не познайомиться із Маккартні, музикант зазначив, що для цього нареченому доведеться запросити його з колективом виступити у них на весіллі.

Стосовно подальшої долі турне «Out There», то менеджмент зірки запевняє, що заплановані американські концерти Маккартні відбудуться без змін. А от скасовані раніше виступи «екс-бітла» будуть перенесені на осінь.