Новини

Поп-зірка подається в кантрі: Селена Гомез запишеться для альбому Томаса Ретта

21 сентября 2017

Селена Гомез підтвердила, що її голос звучатиме в майбутньому альбомі Томаса Ретта. Схоже, бути успішною моделлю, акторкою та поп-співачкою для Селени замало, тож вона тепер бажає долучилися до кантрі-напряму.

Окрім Селени до запису альбому долучиться і батько Томаса, Ретт Акінс. Про свій альбом Томас мовив: «Я ніколи ще не писав так багато, як торік, тож у нас було багато пісень для вибору. Мій тато записався в пісні, яка дуже крута. Я стараюся посприяти відродженню його артистської кар’єри».

А про співпрацю з Селеною Ретт розповів: «У нас є ця дівчина на ім’я Селена Гомез, вона заспівала в одному з треків, і вона справді крута. Запевняю вас, якби я міг зробити колаборейшн із кожної пісні, я б це зробив. Мені до вподоби записувати пісні з різними людьми, із друзями. Це запис-у-різних-місцях, точно. Там є пісні, які видаватимуться скаженими для будь-кого, хто коли-небудь грав. Та, гадаю, це те, у чому я себе гарно проявляю».

Томаса можна вважати світилом нинішньої кантрі-музики. Нещодавно він виборов кілька титулів від «Academy of Country Music Awards». Артистка назвали «Вокалістом року», а також вручили нагороди за «Пісню року». Остання перемога пов’язана з його хітовою композицією «Die a Happy Man».

Окрім музики, виконавець «Crash and Burn» чекає на первістка з дружиною Лорен: вони в процесі усиновлення дитини з Африки.