Новини

Послухайте нову пісню Сії «Saved My Life»

4 мая 2020

«Врятував моє життя»: авдіодоріжку під такою назвою представила Сіа Ферлер. Перед тим, як пісня з’явилася в мережі, співачка виконала її 1-го травня в прямому ефірі під час гумористичної програми на серйозну тему «COVID – це не жарт/COVID Is No Joke».

Це – третій цього року офіційний реліз артистки. Йому передували прем’єра пісні «Original» для фільму «Дулітл», а також сумісна композиція «ON» із гуртом BTS.

Співавторкою «Saved My Life» стала Дуа Ліпа, продюсером твору – Ґреґ Курстін.

Сіа співає:

«Я чекала на тебе. Хтось, мабуть, послав тебе сюди, щоб урятувати моє життя. Хтось, напевно, послав тебе, щоб врятувати мене сьогодні увечері. Я знаю, що в темряві я знайшла своє світло».

Слухайте пісню нижче.

У твіті представники попзірки підтвердили, що виручені завдяки пісні гроші передадуть благодійним організаціям «Americares» і «CORE Response».

У лютому Ферлер повідомила: вона має два «готові до видання» альбоми, але не представить їх до прем’єри своєї стрічки «Музика».

«Я зосереджена на своєму фільмі, який нині плануємо оприлюднити у вересні. Це мюзикл, тому після його просування я викладу новий альбом. У мене їх два готових до видання!» – задовольнила виконавиця шанувальницьку зацікавленість у твіттері.