Новини

Надя Дорофєєва та Потап стали голосами оновленого НАШОГО РАДІО

23 сентября 2021 admin

Наше Радіо заговорило новими голосами. І голоси ці належать кумирам нового покоління українців – Потапу та Наді Дорофєєвій.

Саме їх голосами звучать музичні логотипи та інші ідентифікатори радіостанції. У новий сезон Наше Радіо увійшло цілком оновленим. Формат, логотип, фірмовий стиль – все звучить і виглядає по-новому. Музика на Нашому Радіо — це треки, котрі обирає аудиторія 18+, наші топ-хіти.  Часто в  ефірі можна почути Monatik, Макс Барських, Альона Альона, Hammali&Navai, Артема Пивоварова, Тіму Белоруських, KALUSH,TheHardkiss, NK, власне, самих Dorofeeva та ПТП і Mozgi.

Із запуском оновленого формату Наше Радіо сміливо декларує радіостанцію для молодої аудиторії у віці 18-30 років. Крім цього, як зазначає команда Нашого Радіо, дуже важливо вести гуманітарну битву за молоде покоління, щоб ми не отримали в подальшому фанатів низькопробного російського репу. Ми повинні робити все можливе, що задовольняти музичні потреби молоді тут, в Україні.

Нагадаємо також, що Наше Радіо, так само, як і інші кращі радіостанції України можна слухати в максимально зручний спосіб зі смартфона у додатку RadioPlayer.