Новини

Правцівники зоопарку весело відтворили кліп на пісню Тейлор Свіфт «Wildest Dreams»

21 сентября 2017

Усе, що зробила Тейлор Свіфт у своєму відео на композицію «Wildest Dreams», працівники зоопарку в Колумбусі, штаті Огайо, можуть виконати ліпше. П’ятеро з них спробували це довести в своєму кліпі, який було представлено онлайн, щоб привернути увагу виконавиці. Працівники заспівали під фонограму останнього синглу співачки з альбому «1989», відтворивши деякі сцени з оригінального ролика режисера Джозефа Кана. Одна панянка позує з левом, інша – бавиться з дитинчам гепарда, ще одна постає на тлі вінтажного літака, поки позаду їхньої колеги прогулюється жираф.

Завершується відео появою з жінками директора зоопарку Джека Ганни, який пов’язаний із закладом уже 37 років. Він звертається до Тейлор Свіфт із проханням завітати до звіринця, коли вона відвідає Огайо в межах свого туру «1989» пізніше цього тижня: «Чи могли б Ви, будь ласка, приїхати сюди, щоб ці дівчата нарешті зупинилися? Заради всього святого. І знаю, Ви були в Африці, де екранізували одну зі своїх пісень – це було захопливо. До слова, тут, у Зоопарку „Колумбуса Обожнююю”, Вам сподобається. Справді».

 
 

«Wildest Dreams» – це п’ятий сингл з альбому Тейлор Свіфт «1989», який від моменту свого релізу торішнього жовтня ні разу не залишав топ-десять «Billboard 200». Кліп на пісню знімали в Африці, у ньому з’явився 25-річний коханий артистки Скотт Іствуд.