Новини

Представлено перший трейлер до байопіку про Тупака Шакура «All Eyez On Me»

21 сентября 2017

День народження видатного виконавця шанувальники згадували вчора, 16 червня. Саме в цю дату оприлюднено хвилинний тизер. Відео починається кадрами того, як представники ФБР здійснюють наліт на будинок Тупака, коли він був дитиною. «Заберіть руки від моїх дітей», – гукає мати майбутнього артиста Афені Шакур, яку грає Данай Ґуріра, у бік спецпризначенців. «Сину, це стосується не тільки тебе. Як і в кожного чорного, у тебе на спині мішень. Вони збираються дати вам інструменти для самознищення. Перш за все, старайся бути чесним із собою. Тепер, дозволь мені побачити твій дух», – додає вона.

Афені Шакур доклала чимало зусиль, щоб майбутні покоління зберегли пам’ять про її сина. Мати репера спочила в 69-річному віці другого травня цього року. 

Пізніше в трейлері показано, як глядачі скандують ім’я Тупака.  Він виходить до публіки з голим торсом, а потім видно, як артиста вночі заарештовують на вулиці. «Ти сказав, а я повторюю: «Якщо вони вб’ють мене, я хочу, щоб люди знали справжню історію»», – лунає голос за кадром наприкінці відео.

 

У фільмі «All Eyez on Me», режисером якого став Бенні Бум, також знялися Джамал Волард (він зіграв Notorious B.I.G.), Стефон Вашингтон (утілив Пі Дідді), Кетеріна Ґрехем (зобразила Джаду Пінкетт-Сміт) і Домінік Л. Сантана (постав як Шуг Найт).

Прем’єра художньої біографічної стрічки відбудеться одинадцятого листопада.

Знімання байопіку тягнеться вже кілька років. Торішнього грудня стало відомо, що головну роль у ньому зіграє Деметріус Шіпп-молодший.