Новини

Прем’єра: «Місто гріхів» у кліпі The Hardkiss «Коханці»

18 декабря 2018

«Коханці» – один із головних синглів нового альбому «Залізна ластівка». За два місяці пісня набрала більше двох мільйонів ютюб-прослуховувань, а на концертах перетворилася на справжнісінький гімн закоханої молоді.

«Навіть у мегаполісі долі людей тісно переплітаються. Ми всі любили, ми всі – чиїсь колишні та майбутні. Минулі стосунки, як клеймо, на все життя залишаються в нашій свідомості. Але це нормально, так буває, ми однакові з цієї точки зору. Ми такі, які є. Головне – у всьому цьому вирі не втратити серце й здатність відчувати», – розповіла про пісню очільниця The Hardkiss Юлія Саніна.

Режисером кліпу традиційно для The Hardkiss став креативний і музичний продюсер гурту Вал Бебко. Другим режисером – Інна Грабар, а на роль оператора-постановника запросили Ярослава Пілунського, із котрим колектив підготував ролики «Мелодія» і «Organ». Хореографом-постановником стала Юлія Сахневич.

Для кліпу «Коханці» The Hardkiss побудували ціле місто – мегаполіс коханців, кожен із яких травмований минулими стосунками.

«Моя героїня у кліпі веде монолог, звертається до коханого, який більше її не чує й нічого не відчуває до неї, – додала Юлія Саніна. – Ще одна героїня – це образ чистої невинної душі, яка потрапляє до світу спокуси та пристрасті. Її біла сукня стає брудною від чужих рук. Це – символ впливу, який люди здійснюють одне на одного. У кліпі є ще кілька героїв і сюжетних ліній, символів і таємних значень. Нехай глядачі прочитають їх самостійно».

Третій студійний альбом «Залізна ластівка» The Hardkiss видав у вересні. На початку березня гурт продовжить тур на його підтримку. Концерти пройдуть в Україні, Польщі та Білорусі.