Новини

Припускають, що Ріанна продемонструвала на «British Fashion Awards» вагітність

3 декабря 2019

Ріанна, безперечно, приковує погляди, куди б вона не ходила й що б не носила. Та часом артистка вабить публіку дужче, ніж зазвичай. Так, наприклад, сталося 2-го грудня на «British Fashion Awards» у Лондоні.

Барбадоська виконавиця заново спричинила спекуляції про свою можливу вагітність, коли завітала на подію в м’ятно-зеленій мінісукні зі своєї модної лінії. Під одежиною виднівся округлений живіт.

На захід артистка прибула сама, а от на червоній доріжці позувала з A$AP Rocky.

Ріанну удостоїли нагороди «Урбан Люкс» за внесок у царину спортивного одягу. Вона отримала трофей від своєї кумирки – Джанет Джексон, яка вела шоу.

Джанет поділилася чорно-білим знімком з колегою, який прокоментувала коротко: «Вітання».

Ріанна, яка зустрічається з саудівським бізнесменом Гассаном Джамілем з 2017 року, за останні кілька місяців неодноразово вражала чутками про вагітність. Вони виникали, бо співачка дещо набрала вагу. Але Рі не заперечувала, і не підтверджувала звістку. Відповідаючи на нескінченні спекуляції про вагітність, 31-річна зірка раніше цього року заявила: запитаннями про те, чи при надії вона, її не ображають.

Співачка зазначила, що «чимало жінок займають захисну позицію» стосовно розмов про вагітність, але вона з цим ладнає, бо потайки бажає, щоб чутки були правдивими.

«Це особисте, це наші тіла, і, звичайно, це наш час, – поділилася вона з «Extra». – Не обов’язково кожна мріє бути мамою… Але я – так, тож добре ставлюся до цього».