Новини

Public Enemy потраплять до Залу слави рок-н-ролу

21 сентября 2017

Зал слави рок-н-ролу наступного року поповниться ще кількома знаменитими іменами. Серед почесних рок-н-рольників опиняться: канадський гурт Rush, що виконує прогресивний рок, колектив Нeart і виконавець Ренді Ньюман.

Ненсі Вілсон, гурт Нeart: «Мені зателефонував Янн Веннер із Rolling Stone. І я одразу промовила в слухавку: «Цього не може бути». А він відповів: «Так, це правда. Ви будете занесені до Залу слави рок-н-ролу»».

Окрім згаданих музикантів, Зал слави прикрашатиме назва зовсім не рок-н-рольного гурту — Public Enemy. Колектив буде вже четвертою реп-командою, що удостоється такої честі. Раніше їх випередили Grandmaster Flash& The Furious Five, Run-D.M.C. і Beastie Boys. З-поміж представників музичної індустрії у рок-н-рольних стінах відзначені продюсери Лу Адлер і Квінсі Джонс.

Квінсі Джонс, продюсер: «Якось я повернувся додому дуже стомленим. Подивився на телефон і побачив пропущений дзвінок від Яна Веннера. Мені все стало зрозуміло. Я йому перетелефонував, і він ще дуже довго щось розказував, а в кінці додав: “Ти в залі”».

Урочиста церемонія вшанування нових імен відбудеться у квітні наступного року. За вже усталеною традицією, музиканти отримують можливість потрапити до залу через 25 років після випуску першого синглу. Нагадаємо, цього року до Залу слави були занесені: Guns N’Roses, Beastie Boys, Red Hot Chili Peppers, The Small Faces, а також виконавці Донован і Лора.