Новини

Рассел Бренд знайшов заміну Кеті Перрі

21 сентября 2017

Здається, Рассел Бренд усе ще не може забути Кеті Перрі. Британський комік знайшов собі нову пасію як дві краплі води схожу на його незабаром колишню дружину.

Навіть після невдалого шлюбу Рассел Бренд продовжує вірити в справжнє кохання. І примхлива доля звела актора з жінкою, схожою як дві краплі води на його колишню. Британець вирішив заповнити душевну порожнечу, а саме — завоювати серце популярної актриси Зуї Дешанель.

Про надзвичайну зовнішню схожість Перрі і Дешанель таблоїди пишуть уже давно. Сама Зуї любить жартувати, що фани Кеті постійно плутають їхні світлини й помилково просять автографи на вулиці. Утім, подібна увага аж ніяк не засмучує талановитої комедійної акторки. Навпаки, Зуї вважає колегу по шоу-бізу напрочуд привабливою жінкою.

Схожість між зірками запримітив і Рассел Бренд. Протягом останніх тижнів Рассел намагався фліртувати із Зуї, надсилаючи їй кумедні повідомлення. Близькі Бренда запевняють, що між акторами спалахнула іскра. Крім того, так само як і Рассел Бренд, на початку року Зуї Дешанель повідомила про розлучення, з музикантом гурту «Death Cub For Cutie» Беном Гіббардом.

dailymail.co.uk