Новини

Рассел Бренд знову зіпсував свою репутацію

21 сентября 2017

Рассел Бренд зраджує своїй подрузі. І хоча днями він запевняв, що безмежно щасливий із Джемаймою Хан, виявилося, що їхні стосунки далекі від ідеалу. Не встиг комік закрутити роман зі світською левицею, як його нова пасія заявила про себе. 23-річна Софі Коуді «здала» Рассела. Вона не втрималася і виклала журналістам усі подробиці її стосунків з Брендом.

За словами дівчини, їхні побачення почалися ще в серпні і тривають досі. Коуді визнає, що не змогла встояти перед наполегливим залицяльником і першої ж ночі після знайомства залишилася в його маєтку.

В інтерв’ю Софі зізналася, що під час інтимних розваг, Бренд поводився дуже пристрасно і водночас романтично. Тож Софі сподобалася така поведінка обранця. Але найбільше її вразило, що після всіх експериментів у ліжку, Бренду заманулося помедитувати. Так о шостій ранку вони разом практикували вправи для релаксу, насолоджуючись сходом сонця. Що саме змусило Софі Коуді вийти з тіні та оголосити про стосунки з Расселом Брендом, невідомо. Так само незрозуміло, правду вона розповідає чи ні. Адже сам Бренд досі ніяк не прокоментував цю ситуацію.