Новини

Раян Гослінг спробував захистити честь товариша

21 сентября 2017

Друга спільна робота актора Раяна Гослінга, режисера Ніколаса Віндінга Рефна та композитора Кліффа Мартінеза під назвою «Бог пробачить» провалилася. Незважаючи на успішну співпрацю тріо над «Драйвом», їхнє нове творіння зазнало нищівної критики у Каннах та у світі кіно загалом. Утім, режисера та його команду це зовсім не хвилює.

Раян Гослінг, актор: «Багато режисерів використовують свій попередній успіх як можливість ще більше прославитися. Ніколас, навпаки, вирішив створити щось більш особисте. А людям це не завжди подобається».

І критики, і простий глядач звинуватили картину в надмірній жорстокості та чванливості. За купу відрубаних кінцівок, холоднокровні вбивства та пихаті репліки, стрічку було в прямому значенні освистано під час каннського перегляду.

Ніколас Віндінг Рефн, режисер: «Це мене не зачіпає. У нас був маленький бюджет, який ми зможемо повернути навіть при найменших переглядах. Я зовсім не думав про успіх, коли знімав».

Також Рефн порівняв себе із панками Sex Pistols, шоу яких завжди сприймалися неоднозначно. На думку режисера, не важливо чи ти сподобався, головне, щоб тебе запам’ятали.