Новини

Redfoo і Party Rock Crew виступили у Києві

21 сентября 2017

 

LMFAO влаштували відв’язну дискотеку у Києві. Party rock, секс і шампанське — саме такими словами гурт охарактеризував нову програму. І щоб не бути голослівним, діджей Rеdfoo прямо на сцені перехилив чарку-другу перед початком шоу.
 
Проте Київ підготувався до зустрічі артистів лише наполовину. Пjпри очікування організаторів, зал виявився напівпорожнім. Основну частину присутніх складали підлітки та студенти. Втім, у салатових черевиках, рожевих майках, перуках, що копіюють зачіску Rеdfoo, вони гаряче вітали свого кумира.
 
DJ Redfoo, гурт LMFAO: «Під час шоу я віддаюсь публіці на повну. Коли я виходжу на сцену, я шаленію. Я хочу, щоб усі заряджалися моєю енергією. Я дуже люблю Росію, Білорусь, Україну. Я люблю цих людей, вони вміють гарно веселитися, саме тому я тут».
 
Традиційно, концерт затримали на годину. Коли на сцену нарешті вийшли LMFAO, зал вибухнув. Після кожної пісні Rеdfoo звертався до фанів зі словами «yeah, baby» і вони відповідали співакові тим же. Час від часу у фан-зону летіли надувні предмети різних форм та розмірів: м’ячі, пальми, зебри, а також різнокольорові ліхтарики та одяг артистів. А на пісні «Champagne showers» зал облили шампанським. Загалом на шоу витратили близько ящика ігристого напою.
 
DJ Redfoo, гурт LMFAO: «На сцені ми робимо справжнє свято з шампанським та іграшками. Ми любимо дивувати, і наші фани люблять нас за це».
 
На біс LMFAO вийшли з піснею «Sexy and I know it». А щоб довести слова композиції, Rеdfoo сміливо продемонстрував присутнім свою п’яту точку. Відзначимо, що виступав Rеdfoo без свого племінника SkyBlu. У вересні цього року колеги вирішили розпочати сольні проекти.