Новини

Регулярність і збільшення допомоги постраждалим: Сіара та Расселл Вілсон надали десять мільйонів страв

2 апреля 2020

Сіара та Расселл Вілсон ґрунтовно допомагають постраждалим від пандемії коронавірусу. Пара надала десять мільйонів страв організації «Годування Америки» («Feeding America»).

Сім’я почала співпрацювати з неприбутковою організацією та приватною авіаційною компанією «Wheels Up for Meals Up» після того, як мільйонам американців забракувало продовольства під час масштабного блокування.

В інтерв’ю для шоу «Squawk Box» зірка Національної футбольної ліги Расселл пояснив:

«Ми з Сіарою заходилися проводити власні дослідження, і з’ясували, що «Годування Америки» – це напрочуд дивовижна програма. Сорок років вони роблять добро у світі й стараються досягнути змін».

34-річна співачка та на три роки молодший за неї квотербек «Сієтл Сіговкс» раніше пожертвували мільйон страв для «Годування Америки», і директор «Wheels Up» Кенні Дігтер зазначив, що дії пари надихнули його використовувати свій інструментарій і ресурси для харчової допомоги тридцяти семи мільйонам американців.

Рассел зауважив, що «хвилюється через можливе подвоєння кількості», оскільки пандемія набирає обертів. А Кенні додав:

«Для кожного підприємця, компанії чи представника торгового бізнесу або гедж-фонду це справді заклик до дії».

Пара приєдналася до численних знаменитостей, які подали руку допомоги під час протикоронавірусних заходів. До вищезгаданих зірок належать Анджеліна Джолі, Раян Рейнольдс, Арнольд Шварценеґґер, Крістен Белл, Саймон Ковелл й інші. Вони роздають мільйони, щоб допомогти забезпечити харчуванням тих, хто цього потребує, а також здійснити медичну підтримку лікарів і медсестер на передовій.