Новини

Ріанна, як повідомляють, ствердно відповість на освідчення Гассана Джаміля

19 апреля 2019

Джерела цілковито спростували чутки, що стосунки Ріанни та Гассана Джаміля загострилися. Схоже, завдяки обранцю співачка на сьомому небі від щастя. Повідомляють, що виконавиця пісні «Umbrella» без вагань погодиться стати дружиною мільярдера з Саудівської Аравії, якщо той найближчим часом раптово їй освідчиться.

«Ріанна до нестями закохана в Гассана, вона знайшла свого чарівного принца. Вони зустрічаються вже понад два роки, і на вигляд артистка дуже щаслива. Якби завтра він освідчився їй, вона б відповіла: «Так»», – розповіло джерело «HollywoodLife.com».

Інсайдер додав, що барбадоська співачка «шаленіє від нього». Кажуть, пара проводить значно більше часу, аніж про це відомо людям. Він дуже стриманий. Уникає уваги, мов чуми, і це один із тих чинників, які вельми подобаються Ріанні.

«Ріанні до душі те, що він любить оберігати особисте життя та залишатися поза увагою громадськості, оскільки один із найбільших її страхів – зближення з людьми, коті можуть використати її для власного прославлення. Гассан має геть інші наміри, і для неї це величезне полегшення, що він настільки байдужий до слави», – додало джерело.

Інша особа змалювала те, чим обранець вражає поп-зірку:

«Ріанна – втілення незалежної жінки, але вона захоплюється тим, якою сильною особистістю є Гассан. Не тільки на її думку, а й на думку всіх, хто з ним перетинається. Він направду дозволяє їй почуватися особливо, і вона знає: поруч із ним їй не потрібно вдавати іншу. Гассан знає Робін Фенті, тим часом, як світ знає Ріанну. І коли мова йде про те, щоб провести з кимось усе життя, Гасан – найкращий варіант. Він змушує її почуватися справжньою, і вони поліпшують одне одного».