Новини

Ріанна жертвуватиме прибуток від продажу косметики на потреби африканських школярок

27 августа 2018

Фінансова підтримка відбуватиметься протягом вересня. Виручку з проданих мейкап-засобів зосереджуватимуть і переспрямовуватимуть у Фонді Клари Ліонель – доброчинній організації, котру барбадоська виконавиця заснувала 2012 року й назвала на честь своїх дідуся та бабусі.

Упродовж першого місяця осені фонд співпрацюватиме з Глобальним партнерством у галузі освіти (GPE) і Кампанією жіночої освіти. Спільними зусиллями вони надаватимуть стипендії школярками у Малаві. Ріанна сподівається, що клієнти, які купують її косметику, відчують радість у зв’язку зі своєю причетністю до цієї доброчинної справи.

Виконавчий директор фонду Ріанни Джастін Лукас зазначив: «В основі нашої місії лежить ідея про те, що кожен може зробити власний внесок у створення справедливішого та рівноправнішого світу».

Торік Рірі з командою також забезпечили школярок Малаві велосипедами, щоб ті могли швидше добиратися на навчання.

Та на цьому філантропія знаменитості не завершується. Вона та її фонд, наприклад, очолюють у вересні доброчинний захід під назвою «Diamond Ball». Торік на ньому зібрали п’ять мільйонів доларів. Кошти спрямовують на освіту, культурні та медичні програми.