Новини

Ріанну нагородили «Президентською премією» за доброчинні зусилля

24 февраля 2020

Вихідними Ріанна завітала на 51-шу церемонію «NAACP Image Awards» – подію, на котрій ушановують найкращих представників кіно, телебачення, музики та літератури. Захід відбувся 22-го лютого в Пасадені. Там артистку нагородили «Президентською премією». Під час промови Рі пояснила, чому 2012-го року розпочала благодійну діяльність у Фонді Клари Ліонель.

«Сьогоднішнього вечора ідеться не про мене, бо мета більша за мене, правда? Вона не більша за нас разом, але вона більша за мене, бо моя частина – це геть невелика частина праці, котра виконується в цьому світі, і праця, яку ще потрібно виконати», – сказала співачка під час свого виступу.

Нагороджена додала:

«Якщо я щось і дізналася, то це те, що ми можемо виправити цей світ разом. Ми не можемо зробити це поодинці. Щосили наголошую на цьому. Ми не можемо дати просочитися нечутливості. Фразам «Ваша проблема – не моя проблема», «Це проблема жінок». «Це проблема чорних». «Це проблема бідноти»».

Відзнаки в музичній категорії тієї ночі також дісталися Lil Nas X («Видатний новий артист»), Бруно Марсові («Видатний артист»), Бейонсе («Видатна артистка», «Видатний дует, гурт чи співпраця» тощо), Ліззо («Видатне музичне відео») й іншим виконавцям.

На початку цього місяця Ріанна підтвердила, що прямує до студії разом із Фарреллом Вільямсом, де триватиме робота над її наступним альбомом.