Новини

Ріта Ора перенесла «болісну» тонзилектомію

14 февраля 2020

Час, який знадобився на оздоровлення після хірургічного втручання, Ріта провела за міркуваннями про своє життя та зайнялася живописом.

Артистка завантажила в інстаграм відео, у котрому малює серце на полотні з нагоди Дня святого Валентина. Вона так підписала ролик:

«Отже: за останні два тижні я пройшла тонзилектомію, і, дозвольте сказати, це не жарт. Це так боляче. Але щодо позитивного боку, то це дало мені час подумати, відпочити та вилікуватися. Це благо, що можна було зцілитись у мирі та поставити все в перспективу, візуалізувати решту року, майбутнє, те, що бажаєш досягти. Я вельми вірю в налаштування намірів у Всесвіті, якщо прислухатися. Також вивчення нового завжди було моєю одержимістю. Я в жодному разі не Моне, але я, хай йому грець, люблю певний колір. Тож я підготувала кілька листівок до свята для тих, кого люблю. Щасливого Дня святого Валентина».

День закоханих артистка, схоже, проведе наодинці. Наскільки відомо, вона наразі не має супутника. Нещодавно знаменитість поскаржилася на всіх, хто пов’язує її з кожним чоловіком, у тому числі з Ліамом Пейном, який для співачки просто «добрий друг».

Вона сказала:

«Звичайно, це мене дратує, адже це не трапляється з хлопцями. Чому люди не припускають, що хлопець із дівчиною? Завжди дівчина з цим хлопцем. У мене є багато друзів-чоловіків, вельми багато привабливих друзів-чоловіків, і вони мої хороші друзі. Це не означає, що ви повинні крутити з ними романи».

Ора вважає: романтика «без обличчя й статі», і її вражає як краса чоловіків, так і жінок.

«Я також захоплююся. Я захоплююсь красою чоловіків і жінок. Я бачу речі як безликі та без статі, для мене важлива особистість», – зазначила виконавиця.