Новини

Роббі Вільямс дражнить новою музикою

21 августа 2019

Гітмейкер «Let Me Entertain You» залишив у соцмережі чорно-білий знімком себе в студії, що призвело до спекуляцій серед шанувальників. Припускають, артист записує різдвяний альбом. Роббі не прокоментував світлину, але позначка на ній свідчить про те, що датоване зображення 28-м травня 2019 року.

Тим часом колега Роббі Ґай Чемберз нещодавно зазначив, що підхід його друга до створення нової музики часто доволі спонтанний. Іще співак переконується, що запис триває завжди. Це на випадок, якщо він готує щось «справді вельми потужне».

Чемберз так описав процес у студії:

«[Роббі] вмикає трек, що в розробці, доволі гучно. Йому подобається певна кількість музики… Тож що ми робимо, коли він ходить по кімнаті, так це негайно даємо йому мікрофон, і він, якщо йому подобається трек, негайно починає співати. Ми фіксуємо все, що він робить, тому що іноді його перші задуми направду сильні, і я водночас підіграю в спробі взаємодіяти з ним. Мені подобається джемувати з людьми, коли я пишу. Я наче граю, наче залучений, а не просто спостерігаю за цим. Я наче… Думаю, це спрямовує в певне русло, ось як воно з Робом».

На початку цього року повідомляли, що Роббі бажає підготувати ще один свінґальбом після того, як надихнувся своїм резидентством у Лас-Вегасі.

В той час інсайдер сказав:

«Роббі – палкий шанувальник свінґу й уважає, що його виконавський стиль співу та жартування з аудиторією має прямий зв’язок з великими людьми, такими як Сінатра та Мартін. Потрапляння на сцену у Вегасі, де ці хлопці були королями, чергове виконання цих треків дало йому поштовх на створення ще одного свінґзапису. Він починає переглядати пісні, які бажає».