Новини

Роберт Дауні-молодший представив «Суддю» на Міжнародному кінофестивалі в Торонто

21 сентября 2017

Обидва актори завітали до Канади сім’ями. Роберта Дауні-молодшого супроводжувала дружина і продюсер С’юзан, а Декса Шепарда – теж дружина і теж вагітна акторка Крістен Белл. Обидві пари на червоному килимі мали радісний вигляд.

Також у на Міжнародному кінофестивалі в Торонто до зіркових сімей приєдналися їхні колеги Віра Фарміга, Вінсент Д’Онофріо, Роберт Дюваль і Джеремі Стронг.

«Усі сім’ї здаються пристойними, доки їх не пізнаєш ближче», – казав у стрічці «Цим ранком у Нью-Йорку» герой Пітера Діклейджа. Подібним чином можна охарактеризувати сюжет фільму «Суддя», у якому Дауні-молодший зіграв успішного адвоката, котрий повертається в рідне місто ховати неньку. Приїхавши, він дізнається, що його батька, суддю міста, підозрюють у вбивстві матері. Головний герой затримується в місті, щоби з’ясувати все детальніше й поступово пізнає своїх родичів, з якими давно не контактував.

Після прем’єри на кінофестивалі, фільм очікують у кінотеатрах. З 10 жовтня його показуватимуть на широких екранах США, а з 16 жовтня – в Україні. С’юзан, до речі, одна з виробників цього кіно.

Триватиме Міжнародний кінофестиваль у Торонто з 4 до 14 вересня.