Новини

Роберт Редфорд показав «Брудні ігри»

21 сентября 2017

Режисер Роберт Редфорд відомий авторськими, незалежними роботами. Цього разу він зняв однойменну історію за мотивами роману Ніла Гордона «Брудні ігри». Політичний трилер, який  презентували в Нью-Йорку, розповідає про батька-одинака на ім’я Джим Грант. Головний герой, у виконанні Редфорда, ховається від ФБР через злочин тридцятирічної давнини й належність до антивоєнної організації.

Роберт Редфорд, актор, режисер: «Це одна зі сторінок американської історії, про яку майже не згадують. Я хотів показати життя людей, які ховаються й видають себе за інших».

Ще однією головною дійовою особою стрічки є репортер Бен Шепард. Герой Шаї Лабафа відкриває таємницю колишнього активіста й здає його ФБР. Від спілкування з репортерами Шая відмовився, тому на прем’єрі Редфорду довелося говорити за двох.

Роберт Редфорд, актор, режисер: «Я високо ціную його відданість. Шая цілком віддається ролі. Він одягнув її на себе, наче піджак. Це неабияк вразило мене».

Також стрічка зібрала таких акторів, як Анна Кендрік, Річард Дженкінс, Сем Елліот та Стенлі Туччі. До знімання Роб Редфорд залучив й одинадцятирічну співачку Джекі Іванко, котра прославилася участю у відомому талант-шоу.