Новини

Роберту Паттінсону друзі сватають відому співачку

21 сентября 2017

Джинніфер Гудвін і Джошуа Даллас відгуляли скромне весілля в Лос-Анджелесі. Акторка наразі вагітна первістком, тож, аби не створювати зайвого переполоху, вирішила запросити на свято лише тридцять найближчих людей. Особливої романтики цій історії додає той факт, що закохані разом знялися в серіалі «Одного разу в казці», де вони виконали ролі Білосніжки і Принца.

Очікує на поповнення в сім’ї і Дрю Беррімор, котра має народити другу донечку вже в кінці квітня. За американською традицією, майбутні матусі за кілька тижнів до пологів влаштовують тематичну вечірку. Дрю, як і годиться, гучно відсвяткувала прийдешню подію в колі родичів і друзів, серед яких Гвінет Пелтроу, Різ Візерспун та Камерон Діаз.

Тим часом, Зак Ефрон по закінченні курсу реабілітації в клініці не гаяв часу й уже підшукав собі пасію. Як повідомляють американські таблоїди, новою дівчиною актора стала його партнерка по фільму «Сусіди», молода і красива Хелстон Сейдж. Пару нещодавно бачили на баскетбольній грі в Лос-Анджелесі.

Поки хтось уже крутить роман, інші лише придивляються одне до одного. Так, спільні друзі Роберта Паттінсона і Кеті Перрі наполегливо радять їм почати спілкуватися ближче. На думку приятелів, зірки мають схожі почуття гумору і погляди на стосунки. Роберт і Кеті знайомі вже давно, але проводити час разом почали лише тепер, коли обоє залишилися без пари. Актора і співачку днями заскочили на фестивалі Coachella. І хто знає, можливо, це — початок нового зіркового кохання.