Новини

Родина на мільярд! KAMALIYA та Мохаммад Захур отримали нагороду за сімейні цінності

21 ноября 2019

Так, особливу відзнаку за бережливе ставлення до родини та вічних цінностей отримала зіркова пара співачки KAMALIYA та Мохаммада Захура.

— Нагороду за сімейні цінності, які хочеться наслідувати, отримують дуже цікаві люди. Ми провели цілий день у їхньому будинку — і вони відкрилися з абсолютно іншого боку! У них — справжнє кохання, вони обожнюють одне одного та своїх дітей, а також — роблять усе для того, аби бути щасливими! — прокоментувала головна редакторка журналу “VIVA! Україна” Іванна Слабошпицька.

Сама ж KAMALIYA, отримуючи статуетку, не могла стримати сліз!

— Для мене це величезний сюрприз і несподіванка! — поділилася артистка “M1 Agency”. — Зйомка для цієї обкладинки стала черговим експериментом і неочікувано минула на одному подиху! Навіть мої непосидючі дівчатка залюбки витримали весь знімальний день! Дякуємо дуже, залишайтеся такими ж красивими й блискучими… І пишіть про нас частіше!

Нагадаємо, що KAMALIYA та її чоловік Мохаммад Захур стали головними героями жовтневого випуску глянцю “Viva! Україна”. Пара разом вже 16 років і виховує доньок-двійняшок Арабеллу та Мірабеллу. Зйомка для журналу відбулася у розкішному заміському будинку родини. Над ексклюзивною фотосесією працювала знана зіркова фотографиня Соня Плакидюк.