Новини

«Русское Радио Украина» запевняє, що змін у їх роботі не буде

21 сентября 2017

Вчора в російських і деяких українських ЗМІ з’явилася інформація про те, що «Русское Радио Евразия» планує розірвати договір з «Русским Радио Украина» про поставку музичного контенту. Таке рішення російської сторони, згідно із заявою останньої, продиктоване, тим, що «Русское Радио Украина» провело у своєму ефірі соціальну акцію «Захисти армію і армія захистить тебе», спрямовану на збір коштів для купівлі амуніції та медикаментів українським військовим, які несуть службу на південному-сході нашої країни.

«Для роз’яснення ситуації, що склалася в першу чергу для українських ЗМІ, «Русское Радио Украина» офіційно заявляє про те, що, будучи частиною українського медіа-простору, ми не можемо залишатися осторонь подій, які сьогодні відбуваються в країні. Більш того, ТМ «Русское Радио» на території України належить компанії «ТАВР Медіа», а весь програмний продукт вже давно створюється і формується в Україні українцями і для українців. Більше половини репертуару «Русского Радио Украина» становлять українські артисти»,— повідомляє прес-служба радіостанції.

Представники «Русского Радио Украина» запевняють, що жодних змін і збоїв у роботі ефірної та комерційної служб немає і не буде.