Новини

Сандра Баллок зіштовхнулася віч-на-віч зі злодієм, який пробрався до її будинку

21 сентября 2017

Джошуа Корбетт, котрий вдерся до помешкання зірки фільму «Гравітація» минулого місяця, виявляється, стояв у холі поблизу спальні акторки, коли та його побачила. Згідно з інформацією TMZ, Сандра Баллок почула гучний стукіт приблизно о першій годині ночі. Вона пішла перевірити будинок і побачила Корбетта, який стояв у залі в темному одязі. Зірка злякалася й побігла назад до своєї кімнати, замкнула двері та зателефонувала в 911.

Коли прибула поліція, Корбетт нібито сказав їй: «Сенді, мені дуже шкода. Будь ласка, не висувай звинувачень». При цьому, Джошуа тримав у руках книжку, зроблену з вирізаних журнальних публікацій про Баллок і наповнену рукописними коментарями. Один із них був такого змісту: «Я буду завжди думати про тебе і Луї, мого сина, моя дружино за законом, за Божим законом, і ти належиш мені, а я належу тобі». Також Корбетт понаписував, що пробачив «усе, що ти, можливо, зробила» і додав, мовляв, Баллок була «гарячою і розумною, гнучкою і повчальною».

Корбетта звинуватили за 19 пунктами. У його помешканні в Монтроз, Каліфорнія, знайшли чималий арсенал різної зброї через який Джошуа може потрапити за ґрати на 12 років.