Новини

Секрети схуднення знаменитостей

21 сентября 2017

На які тільки жертви не доводиться йти зіркам заради стрункості. Так, Леді Гага сидить на алкодієті, а Бейонсе щодня випиває по шість склянок лимонного соку. Не так давно до цієї веселої компанії приєдналася Кім Кардашіан. Після народження доньки Норс Вест зірка взялася худнути, а тому звернулася по допомогу до дієтологів. Тепер Кім Кей харчується овочами і фруктами. Плюс до всього годинами пітніє в спортзалі під контролем особистого тренера. Знаменитість сподівається, що вже за місяць зможе скинути близько тринадцяти кілограмів.

А от Жанна Фріске, яка стала мамою у квітні і зараз годує малюка грудьми, уже може зітхнути з полегшенням. Співачка схудла майже на п’ятнадцять кілограмів. Зірка відмовилася від споживання м’яса, газованої води, чипсів і солодощів та харчується виключно здоровими продуктами. Однак справжнім рецептом для схуднення Фріске називає популярну нині хот-йогу. Цей вид йоги, окрім усього решти, стимулює роботу травної системи і виводить зайву рідину з організму. Неабияк допомагає Жанні підтримувати тонус м’язів і плавання в океані.

Українські зірки також не відстають від зарубіжних колег. Так, учасниця гурту NikitA Анастасія Кумейко вже кілька років практикує йогу. Судячи з останніх фотографій співачки, які вона виклала до Інстаграму, робити це вона полюбляє на природі. Професійна танцівниця похвалилася розтяжкою, якій позаздрила б навіть Анастасія Волочкова. До того ж, індійська методика допомагає зірці постійно залишатися в спортивній формі.