Новини

Селена Гомез виявила прихильність до Хейза Банги

21 сентября 2017

Повідомляється, що Селена хоче, щоб її колишній, Джастійн Бібер, ревнував до Хейза, бо Хейз – музичний продюсер, з яким він справді хоче працювати. 

«Одна з причин, чому вона крутить із Хейзом – це змусити [Бібера] ревнувати. Селена знала про це і ось чому вона почала обопільну переписку, а також упевнилася, що її помітять із ним на відпочинку. Вона наполегливо старалася донести це до Джастіна», – розповів очевидець. 

Банга приєднався до Гомез під час її нещодавньої поїздки до Мехіко разом із друзями, серед яких був і Hit Boy. Раніше продюсер поділився в Інстаграмі знімком себе, Селени та Hit Boy, позуючи біля місцевого ресторану в Пуерто-Вальярті.

 

Звістка про новий роман з’явилася після того, як Селена відокремилася від Зедда. Хоч вони й ніколи не підтверджували своїх стосунків, останніми місяцями парочку помічали разом на різних заходах. Джерело повідомило «HollywoodLife», що Зедд і Селена вирішили дружити:

«Коли вони працювали над просуванням своєї пісні, усе, здавалося, йшло чудово, але потім вони повернулися до звичного життя і зрозуміли, що їх нічого не поєднує. Вони можуть і відновити стосунки, але дружба для них обох наразі важливіша».