Новини

Селена Гомез: «Новий альбом натхненний репом»

21 сентября 2017

Артистка готує реліз свого другого сольника «Revival» у жовтні, першим синглом якого стане «Good For You» з A$AP Rocky. Звучання нової платівки дещо відрізнятиметься від звучання попередньої. 23-річна Селена пояснила філософію свіжої музики так:

«Цього разу я надихнулася звучанням репу. Але в цілому я просто хочу створити радісні пісні, які спонукатимуть людей танцювати».

Однак Селена не тільки створює гімни танцювальних майданчиків, вона також заявляє про себе в Голлівуді. Співачка вже працювала з Бердом Піттом і Раяном Гослінгом над фільмом «Велика гра на пониження». «Бред Пітт – неймовірний. Він володіє чимось незвичайним», – відгукнулася Гомез.

Різнобічна знаменитість також підписала угоди з кількома компаніями та подорожує по світу в ролі посла ЮНІСЕФ. «У мене була нагода реалізувати свої мрії і я живу дуже привілейованим життям. Я вважаю за свій обов’язок допомогати людям, яким не так пощастило», – мовила вона.

Надихати молодих дівчат – ось що Селена вважає своїм пріоритетом. Раніше вона була дуже сором’язливою, тож вона хоче, щоб люди повірили в свої сили та могли розвиватися: «Ви ніколи не повинні припиняти мріяти і ставити нові завдання перед собою. Це те, що робить життя таким цікавим».