Новини

Селена Гомез працює з коханим над новою піснею «In Her Element»

21 сентября 2017

Селена Гомес, як повідомляється, працює над новою піснею зі своїм кавалером – The Weeknd’ом. Парочка, здається, вирішила поєднати приємне з корисним, засівши в студії над спільним треком «In Her Element».

Спекуляції про те, що виконавці працюють над сумісною музикою, уперше виникли в квітні. «Вони дійсно поринули в одне музичне русло, коли разом працювали над піснею. Їхня хімія склеїла їх», – нещодавно зазначило джерело.

Пишуть, що інформація про пісню «In Her Element» вискочила на сторінці Макса Мартіна в Вікіпедії. Саме там і зазначено, що це трек Селени та її бойфренда. Не зупиняючись на цьому, сторінка повідомляє, що ця пісня – сповнений відомими виконавцями проект: її писала сама Селена, а також Нікі Мінаж, Раян Тедден, Джулія Майклс і Джастін Трантер.

Шанувальники, певно, тепер просто шаленіють, однак надто гарячкувати не варто, оскільки відомості ще офіційно не підтверджені. Окрім того, дані на Вікіпедії могли підробити.

Хай там як, а фани, безумовно, можуть чекати на свіже від закоханої парочки, позаяк їхні стосунки щодня зміцнюються. Кілька днів тому Селену та The Weeknd’а помітили на побаченні в Чикаго, де вони насолоджувалися кіносеансом фільму «Чужий: Заповіт». На додаток канадський артист нещодавно придбав розкішний будинок, розпаливши чутки, що Селена переїде до нього.