Новини

Селена Ґомез, Сем Сміт і Пінк прокоментували емоційний виступ Демі Ловато на «Греммі»

28 января 2020

Представлений трек артистка записала всього за чотири дні до того, як пережила передозування наркотиками 2018-го. Її колеги, коли прослухали пісню, вирішили похвалити Демі в соцмережах.

Ґомез опублікувала в інстаграм історіях світлину Ловато на сцені під час знакової події в Лос-Анджелесі. Поряд зі знімком коментар:

«Просто важко дібрати слова, щоб описати, наскільки прекрасною, натхненною та видатною була ця мить. Демі, я настільки рада за тебе. Дякую тобі за твою хоробрість».

«О, Демі Ловато, ти просто розірвала мене. Я настільки рада, що ти співаєш тут ці слова, так співаєш», – написала у твіті Пінк.

Сміт також відчув зворушення, висловивши на сайті з обміну зображеннями, наскільки глибоко його вразив виступ:

«Я в сльозах. Цей спів. Ця сердечність, і ця правда».

Довгоочікуваний момент почався з паузою. За декілька секунд після початку пісні заплакана Демі подала знак піаністові, який акомпанував їй, і той припинив грати. Відтак музикант заграв мелодію заново. Співачка виконала пісню та заслужила овації своїй відомих шанувальників, які перебували в глядацькій залі.

Минулого тижня Ловато роповіда ведучому «Apple Radio» Зейнові Лоу: вона досі не може повірити, що під час запису твору ніхто не розпізнав у ньому крику про допомогу.

«Насправді ця композиція була написана і записана незадовго до того, як все сталося… Я наче повертаюся та чую цей текст як крик про допомогу. Переслуховуєш і думаєш на кшталт: «Як так сталося, що люди слухали цю пісню, і не подумали «Нумо допоможемо цій дівчині!»»

«Я навіть думаю, що записувала це в такому душевному стані, коли почувалася добре, але явно не була в такому стані… Я виконувала цю пісню й навіть не розуміла, що її текст був таким важким. І приблизно через тиждень після того, як перебувала в лікарні й нарешті прокинулася, пригадую, як прослуховувала пісні, котрі записала, і подумала: «Якщо коли-небудь я виплутаюся з цього, хочу співати цю пісню».

Повернення Демі продовжиться у вихідні (2-го лютого), коли вона виконує національний гімн США на «Суперкубку» в Маямі.