Новини

Селені Ґомес був потрібен час на терапію

25 апреля 2019

Гітмейкерка «Come & Get It» зникла очей публіки в жовтні, коли, припускають, Селена зазнала психічного розладу та звернулася по професійну допомогу для боротьби з тривожністю та депресією.

Публіка знову побачила Ґомез 12-го квітня, коли вона приєдналася до DJ Snake, Карді Бі та Ozuna для виступу на фестивалі «Коачелла», а також 24-го квітня, коли співачки завітала до одного з домів моди та розповіла про особисте й професійне життя.

«Торік я виділила собі чимало вільного часу. Думаю, мені це було потрібно, оскільки я відчуваю зростання й зміни в собі. Думаю, що терапія відкрила для мене нові можливості. Я замислилася про молодшу себе та зрозуміла, що чимало часу бажала просто обняти молодшу сестру. Я мрію, що зможу втілити чимало задумів та здобути новий досвід, можливо, у дещо інший спосіб», – мовила 26-річна виконавиця.

Співачка й акторка визнала, що в неї були як злети, так і падіння. За словами Ґомез, вона навчилася цілковито приймати себе, у тому числі – недоліки.

В обнадійливому повідомленні фанам, які переживають подібну внутрішню боротьбу, вона зазначила:

«Якщо ви зіштовхнулися з важкими сімейними питаннями, тривогою, депресією чи вживанням речовин, завжди можна опам’ятатися. Я дійсно в це вірю. Думаю, кожна людина цінна та важлива».

Селена значно відкритіше розповідає про свої внутрішні битви після того, як 2015 року в неї виявили вовчак. Зірці також провели 2017-го операцію з трансплантації нирки, а на початку 2018-го знаменитість зареєструвалася в оздоровчому центрі, де продовжила одужувати.

Днями про свій стан здоров’я повідомила фанів і Брітні Спірс.