Новини

Селена Ґомез викрала автомобіль

6 июня 2018

Як у кіно: Селена Ґомез тікає через вікно в блискучій сукні та просить компаньйона скористатися чужим автомобілем. Усе це відбувається в новому кліпі виконавиці на пісню «Back to You».

А з кіно, як відомо, Селена пов’язана міцно. Артистка представила музичне відео слідом за прем’єрою нового сезону «Тринадцяти причин чому».

Режисером ролика став Скотт Кудмор. Знятий він у ретро-стилі. Героїня Ґомез спершу показана нам на вечірці. Потім вона ділиться задумом покинути захід із супутником. Парубок погоджується викрасти машину, відтак парочка мчить по нічній дорозі. Атмосфера вчиненого різко змінюється, коли напарник каже героїні: «Слухай, ти схожа на Селену Ґомез».

Таємна поїздка пари триває й удень. Вони зупиняють автомобіль поблизу зеленої галявини, де готують знімки та відео. Раптом Селена розгортає папірець, який виявляється оголошенням про розшук, і каже: «Я не збираюся до в’язниці». Крадії спалюють машину та повертаються на вечірку.

Видана 10-го травня пісня «Back to You» слугує саундтреком до «Тринадцяти причин чому». В інтерв’ю з Зейном Лоу виконавиця назвала композицію «спеціальним проектом, який вона хотіла надати для другого сезону».