Новини

Сем Сміт і Нормані представили сумісну пісню «Dancing With a Stranger»

11 января 2019

Довгоочікувана співпраця Сема Сміта й Нормані Кордей «Dancing With a Stranger» нарешті прибула для втіхи слухачів. Виданий, як обіцяли, сьогодні трек натхненний вісімдесятими. У ньому дует демонструє свою ідеальну гармонію та хімію.

У пісні, написаній Джиммі Нейпсом і Тором Германсеном, Сем і Нормані співають про відновлення розбитих на танцмайданчику сердець. Вони згадали і самотність, і розчарування. «Поглянь, що ти змушуєш мене робити. У мене вже інше кохання. О, крихітко, крихітко, я танцюю з незнайомою людиною», – лунають слова пісні.

Композиція «Dancing with a Stranger» зародилася після зустрічі виконавців у Лос-Анджелесі. Сем записувався в студії під час світового туру «Thrill of It All». Так збіглося, що Нормані працювала в кімнаті поруч, тож давні шанувальники одне одного вирішили об’єднати зусилля.

Виконавець «Too Good at Goodbyes» розповів про пісню:

«У ній відобразилося поєднання мого особистого життя з гастролями. Це також неймовірний для мене випадок, оскільки я палкий, палкий шанувальник Нормані та всього, що з нею пов’язано. Я в такому захваті від того, що спостерігаю її сяяння. Сподіваюся, кожен насолодиться цією піснею, як насолоджуюся нею я».

Учасниця Fifth Harmony додала: «Я дійсно благословенна тим, що маю можливість творити разом із одним із найвидатніших вокалістів цього десятиріччя. Ніколи й не думала, що навіть через трильйон років зможу заявити, що маю запис із цим надзвичайно обдарованим артистом».