Новини

Серце Рейчел МакАдамс відтепер вільне

21 сентября 2017

Рейчел МакАдамс і Майкл Шин — більше не пара. Зірка фільму «Шерлок Холмс» і її бойфренд вирішили припинити дворічні стосунки. Принаймні, так запевняють зарубіжні таблоїди. Яка чорна кішка пробігла поміж закоханими, поки що не уточнюється. Актори також не підтвердили розриву. Однак, стало відомо, що впродовж останніх кількох місяців екс-закохані живуть окремо.

За словами близьких друзів пари, Рейчел і Майкл просто охололи одне до одного. Акторам не вдалося зберегти стосунки на відстані. Адже МакАдамс мешкає в Торонто, тоді як Майкл ділить свій час між ріднею в Уельсі й роботою в Лос-Анджелесі.

34-річна МакАдамс і 44-річний Шин познайомилися під час знімання фільму «Опівночі в Парижі». Актори спочатку не афішували почуттів, але згодом припинили їх приховувати. Варто зазначити, що раніше Шин перебував у цивільному шлюбі з акторкою Кейт Бекінсейл. МакАдамс упродовж двох років зустрічалася з Раяном Гослінгом. У дві тисячі сьомому пара навіть оголосила про заручини, але через деякий час розійшлася.